性感美女写真

高三英语语法复习26教案

  高三英语语法复习26教学设计

   第二十六章 短语动词辨析
    1.Plastics is very useful. It can be _____ a lot of things.
    A. made from B. made into                C. made of  D. made up of
    译文:塑料很有用。它可以做成许多东西。
    2.It's getting warmer. It's time to _____your fur coat.
    A. put down           B. put away         C. put up             D. put aside
    译文:天气变热了。是脱下毛衣的时候了。
    3.The play _____ by the first year student was very good.
    A. put on    B. put out       C. put forward D. put back
    译文:一年级学生演的戏很好。
    4.Last night a quarrel _____ between two brothers in our neighborhood.
    A. broke out          B. broke up            C. broke away D. broke in
    译文:我们邻居家两兄弟间昨晚上发生了争吵。
    5.You have done well in your studies, I hope you can _____.
    A. keep it up          B. keep it out        C. keep it down  D. keep it off
    译文:你学得很好,我希望你能继续保持。
    6.After a long discussion, they _____ an agreement.
    A. came into          B. came up        C. came to          D. came across
    译文:经过长时间的讨论,他们达成了一致意见。
    7.The film will begin at eight tomorrow, I will _____ you at 7:30 at your home.
    A. call up    B. call out          C. call on D. call for
    译文:电影明天早上8点钟开始,我7:30的时候到你家喊你。
    8.I _____ my old friend Hill on the morning of Sunday.
    A. ran up to           B. ran across         C. ran about            D. ran away
    译文:我偶然在星期天早晨碰到了老朋友希尔。
    9.I really don't want to go to the party, but I don't see how I can _____ it.
    A. get back from B. get out of         C. get away          D. get off
    译文:我真的不想去这场晚会,但我又不知道怎样摆脱它。
    10.In order to pass the graduation exams,he began to _____ his lessons every day.
    A. look through B. look up         C. go over           D. read over
    译文:为了通过毕业考试,他开始每天复习功课。
    11._____! There's a train coming.
    A. Look up            B. Look out         C. Look around  D. Look on
    译文:注意!有辆火车过来了。
    12.Do you believe that they _____ the monument in only two months?
    A. set off       B. set out        C. set up D. set about
    译文:你能相信他们在仅仅两个月的时间里建成了这座纪念碑吗?
    13.Our monitor was asked to _____ the new textbooks.
    A. give off           B. give in          C. give out          D. give up
    译文:我们班长要分发这些新的教科书。
    14.I'll never tell you another secret if you _____ this one _____.
    A. let,down          B. let,in            C. let,ou           D. let,off
    译文:如果你把这件事泄露出去,我再也不告诉你别的事了。
    15._____, everything will be all right.
    A. Hold off          B. Hold on             C. Hold out              D. Hold up
    译文:坚持下去,一切都会好起来的。
    16.My study of biology has _____ much of my spare time.
    A. taken off           B. taken down         C. taken up            D. taken away
    译文:学习生物占用了我许多业余时间,但也给我带来相当大的乐趣。
    17.Don't hesitate to _____ me if you are in trouble.
    A. turn up          B. turn to             C. turn in        D. turn out
    译文:当你遇到困难时,不要犹豫,来找我。
性感美女写真    答案:1.B 2.B 3.A 4.A 5.A 6.C 7.C 8.B 9.B 10.C 11.B 12.C 13.C 14.C 15.B 16.C 17.B

Copyright 2007 - 2012 mssp30.cn,All Rights Reserved

性感美女写真