性感美女写真

高三英语语法复习21教案

  高三英语语法复习21教学设计

  第二十一章 被动语态
    1.Our school _____ in 1911.
    A. was set up B. has been set up C. has set up D. had been set up
    译文:我们学校是1911年建校的。
    2.Radio is _____ in everyday life.
    A. use B. using C. used D. useful
    译文:收音机在每天的生活中都会被用到。
    3.According to the conditions of my scholarship, after finishing my degree, _____.
    A. my education will be employed by the university     B. employment will be given to me by the university    C. the university will employ me     D. I will be employed by the university
    译文:根据我的学位,在我结束学习之后,我将被这所大学雇用。
    4.The little girl _____ well.
    A. is taking care of B. takes care of           C. is taken care D. is being taken care of
    译文:这个小女孩现在得到很好的照顾。
    5.When we returned from the ball, we found that our home _____ and many things _____
    A. has broken into, has been stolen         B. had broken into, had been stolen C. had been broken into, stolen D. had been broken, stolen
    译文:我们从舞会上回来的时候,发现我们的家被人破门而入而且许多东西被盗了。
    6.Your books _____ away six days ago.
    A. have been taken B. were taken          C. have being taken D. took
    译文:你的书六天前就被拿走了。
    7.  _____ our chairman.
    A. Her position was made      B. Her position is        C. She made         D. She was made
    译文:我们选她作了我们的主席。
    8.The poor boy _____ a cruel family to be a servant.
    A. sold B. was sold to        C. was sold     D. had been sold to
    译文:这个可怜的孩子被卖到一个残忍的家庭作仆人。
    9. He was observed _____ the girl yesterday so he was put into prison.
    A. to steal B. stealing C. stolen D. steal
    译文:他昨天被人看到偷那个女孩东西,所以被关进了监狱。
    10.I _____ two plans to decide where our family would spend our holiday.
    A. gave B. was given         C. was giving D. had given
    译文:有两个计划供我考虑,我们家到底去哪度假。
    11.A scientist, together with some assistants, _____ to help in the work.
    A. send B. sends  C. was sent         D. were sent
    译文:一位科学家和一些助手被派去帮助完成这项工作。
    12.The medicine _____ before dinner.
    A. should have took B. should be took  C. should have been took        D. should have been taken
    译文:这种药应该饭前服用。
    13.The clothes _____ again.
    A. had better not wash     B. had better not be washed C. had not better be washed    D. had better not washing
    译文:这衣服最好不要再洗了。
    14.I _____ in the football match yesterday.
    A. hurt B. is hurt  C. got hurt       D. turns hurt
    译文:我在昨天的足球比赛中受伤了。
    15.He _____ the heavy rain when he was on the way to the railway station.
    A. had caught in  B. was catching C. caught by  D. was caught in
    译文:当他去火车站的时候被这场大雨淋了。
    16.I can't open the door; it _____ and I don't have the key.
    A. locks B. locked C. has been locked D. lock
    译文:我打不开门,锁上了,我又没有钥匙。
    17._____ that Taiwan is one part of China.
    A. People are known B. It is well known  C. People are well knowing         D. People are know
    译文:众所周知,台湾是中国领土的一部分。
    18.The meeting will _____ three days.
    A. be lasted       B. lasted        C. be last     D. last
    译文:会议将要持续三天。
    19.The food _____.
    A. taste well        B. has been tasted well C. is tasted well  D. tastes good
    译文:这种食物很好吃。
    答案:1.A 2.C 3.D 4.D 5.C 6.A 7.D 8.B 9.A 10.B 11.C 12.D 13.B 14.C 15.D 16.C 17.B 18.D 19.D

Copyright 2007 - 2012 mssp30.cn,All Rights Reserved

性感美女写真